Árkalkulátor

Néhány adat megadását követően egy percen belül megkapja választott szolgáltatás árát. Pontosan megadott adatok esetén pontos ajánlatot kap! Az ajánlatban nettó árak szerepelnek.

Kérjük, hogy a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében valós adatokat adjon meg. Adatkezelésünkről cégünk Adatkezelési tájékoztató oldalán tudhat meg többet.

Kérjük, minél több adatot adjon meg annak érdekében, hogy automata ajánlatunk a lehető legpontosabb legyen!

Kapcsolódó információk:

Kérjük, az alábbi mezőben adjon meg minden olyan adatot, amelyre az előző pontokban nem kérdeztünk rá, és az ajánlat szempontjából fontosnak tartja!

* kötelezően kitöltendő mezők

Biztonsági mentés szolgáltatás árajánlat készítéshez információk:

Cégünk elsősorban a mikró-, kis- és középvállalatoknak nyújt informatikai infrastruktúra üzemeltetést, azaz rendszergazdai szolgáltatásokat. Vállalkozásunk fő profilja a teljeskörű IT szolgáltatás és üzemeltetés, de igény szerint, ez lehet egy-egy részterület is, például szerver, asztali számítógép, laptop, hálózati eszköz, nyomató, wifi, levelezés, vírusvédelem, biztonsági mentés fenntartása. A szolgáltatásainkról részletesebb információkat a weboldalunk többi részén találhat, itt Ön rögtön egy gyors árbecslést kaphat, melyet az árazó algoritmus pár másodperc alatt készít el. Várhatóan egy percen belül megkapja a megadott e-mail címére a díjkalkulációt. Habár ez csak becslés, általánosságban elmondható, hogy a pontos igénymeghatározás esetén az így kalkulált összeg helytálló a további egyeztetések során is.

Rendszergazda vészhelyzeti telefonszám
ElérhetőségekElérhetőségek