Árkalkulátor

  Az árazó algoritmusunk a megadott adatok alapján egy pontos árajánlatot készít. Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és bemutatja a rendszergazda szolgáltatásunkat, továbbá az elkészített árajánlatot.

  Kérjük, hogy a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében valós adatokat adjon meg. Adatkezelésünkről cégünk Adatkezelési tájékoztató oldalán tudhat meg többet.

  Kérjük, minél több adatot adjon meg annak érdekében, hogy automata ajánlatunk a lehető legpontosabb legyen!

  Kapcsolódó információk:

  Kérjük, az alábbi mezőben adjon meg minden olyan adatot, amelyre az előző pontokban nem kérdeztünk rá, és az ajánlat szempontjából fontosnak tartja!

  * kötelezően kitöltendő mezők

  Itt Ön rögtön egy gyors árbecslést kaphat, melyet az árazó algoritmus pár másodperc alatt készít el. Várhatóan egy percen belül megkapja a megadott e-mail címére a díjkalkulációt. Habár ez csak becslés, általánosságban elmondható, hogy a pontos igénymeghatározás esetén az így kalkulált összeg helytálló a további egyeztetések során is.

  Rendszergazda szolgáltatás árajánlat készítéshez információk:

  Cégünk elsősorban a mikró-, kis- és középvállalatoknak nyújt informatikai infrastruktúra üzemeltetést, azaz rendszergazdai szolgáltatásokat. Vállalkozásunk fő profilja a teljeskörű IT szolgáltatás és üzemeltetés, de igény szerint, ez lehet egy-egy részterület is. Például szerver, asztali számítógép, laptop, hálózati eszköz, nyomató, wifi, levelezés, vírusvédelem, biztonsági mentés fenntartása.

  A szolgáltatásainkról részletesebb információkat a weboldalunk többi részén találhat.

  Szakmai felelősségbiztosításunk adatai

  Felelősségbiztosító:AIG
  Kötvényszám:2350017994
  Biztosított összeg:50 millió Ft

  Rendszergazda szolgáltatás központi hibák vészeseti vonala
  Ügyfélportál belépésÜgyfélportál belépés