Felhőszolgáltatás ajánlatunk

  Néhány adat megadását követően egy percen belül megkapja az általános felhőszolgáltatás csomagajánlatokat. Az ajánlat kiküldését követően, felvesszük a kapcsolatot Önnel, segítünk a legoptimálisabb díjcsomag kiválasztásában! Az árak nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, a pontos költségek meghatározásának érdekében, további egyeztetések szükségesek!

  Kérjük, hogy a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében valós adatokat adjon meg. Adatkezelésünkről cégünk Adatkezelési tájékoztató oldalán tudhat meg többet.

  Kérjük, hogy valós adatokat adjon meg!

  Kapcsolódó információk:

  Kérjük, az alábbi mezőben adjon meg minden olyan adatot, amelyre az előző pontokban nem kérdeztünk rá, és az ajánlat szempontjából fontosnak tartja!

  * kötelezően kitöltendő mezők

  Itt Önnek rögtön egy csomagajánlatot küldünk el. Amit várhatóan egy percen belül megkap az Ön által megadott e-mail címére.

  Felhő biztonsági mentés csomagjaink:

  Cégünk elsősorban a mikró-, kis- és középvállalatoknak nyújt informatikai infrastruktúra üzemeltetést, azaz rendszergazdai szolgáltatásokat. Vállalkozásunk fő profilja a teljeskörű IT szolgáltatás és üzemeltetés, de igény szerint, ez lehet egy-egy részterület is. Például felhőszolgáltatás, szerver, asztali számítógép, laptop, hálózati eszköz, nyomató, wifi, levelezés, vírusvédelem, biztonsági mentés fenntartása.

  A szolgáltatásainkról részletesebb információkat a weboldalunk többi részén találhat.

  Szakmai felelősségbiztosításunk adatai

  Felelősségbiztosító:AIG
  Kötvényszám:2350017994
  Biztosított összeg:50 millió Ft

  Rendszergazda szolgáltatás központi hibák vészeseti vonala
  ElérhetőségekElérhetőségek