Fedezze fel a Microsoft / MS szerver üzemeltetés szolgáltatást – A teljeskörű megoldás az üzleti szerverek hatékony kezeléséhez!

Üdvözöljük a Microsoft / MS szerver üzemeltetés világában!

Ha vállalkozása hatékony és megbízható szervermegoldást szeretne, ne keressen tovább. Szolgáltatásunk szaktudásunkra és Microsoft Silver partnerminősítésünkre épül, és az MS/Microsoft szerverek üzemeltetésére összpontosít.

A VPS (Virtual Private Server) vagy virtuális szerver, NEM egyenlő a szerver üzemeltetéssel, mert a VPS maga egy erőforrás halmaz, amire egyedi igény szerint olyan szerver operációs rendszert lehet telepíteni, melyre igény van egy adott feladattal kapcsolatban. Ezt követően pedig szükséges azt felügyelni, folyamatos szolgáltatás keretein belül karbantartani, üzemeltetni.

A VPS egy olyan virtuális környezet, amelyben rendelkezésre állnak megrendelt erőforrások (például processzor, memória, tárhely), amelyek felhasználhatók. Ebből következik, hogy a VPS csak az erőforrásokat biztosítja, nem pedig a teljes szerver infrastruktúrát és üzemeltetést. Testre szabhatjuk a szerver konfigurációját és az operációs rendszert a saját igényeinknek és preferenciáinknak megfelelően.

CÉGÜNK VÁLLALJA A MICROSOFT SZEVER OPERÁCIÓS RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSÉT!

Ezzel szemben az MS szerver üzemeltetése magába foglalja az infrastruktúra felügyeletét, fenntartását és kezelését, beleértve a hardvert, a hálózatot, a biztonságot és a rendszeres karbantartást. Egy szerver üzemeltetése többek között a fizikai helyszínen történő elhelyezést, a hűtést, az áramellátást is magában foglalja.

Fontos hangsúlyozni, hogy a VPS biztosítja az erőforrásokat, amelyekre szükség van az operációs rendszer futtatásához. Az MS szerver üzemeltetése a MICROSOFT szerver infrastruktúra teljes körű kezelését jelenti, melyre cégünk költséghatékony megoldást kínál.

Miért érdemes minket választania?

Mi a vállalkozásának igényeihez igazodunk!

Szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk, a MS alapú szerverek üzemeltetését, igény esetén fizikai vagy felhő alapú szerverkörnyezetek kialakítását.

A felhőalapú infrastruktúra lehetővé teszi az erőforrások dinamikus skálázását, így csak azokat a szolgáltatásokat kell fizetnie, amelyeket valóban használ. Nincs többé szükség magas költségekre a saját infrastruktúra kiépítésére vagy fenntartására, klimatizált elhelyezésére.

Saját fizikai szerverkörnyezet esetén teljes kontrollt és ellenőrzést gyakorolhat a hardver és a szoftver felett, ami lehetővé teszi az egyedi igények megvalósítását.

Válassza az MS szerver üzemeltetés szolgáltatást és hagyja, hogy szakértőink gondoskodjanak szerverei megbízható működéséről.

Szerver karbantartás

A szerverek optimális működésének alapja a karbantartás. A szerverek nagy jelentőséggel bírnak az IT infrastruktúrában, ezért rendszeres karbantartásuk elengedhetetlen a megbízhatóság, teljesítmény és adatbiztonság fenntartásához.

A szerver karbantartás rendszerességet és pro-aktivitást igényel. Az időszakos ellenőrzések és karbantartások segítenek minimalizálni a rendszerleállásokat, javítani a teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosítani a szerverek számára. A szerver karbantartást szakképzett, vonatkozó kompetenciákkal bíró IT szakembereink végzik.

A szerver karbantartás alap feladatai:

  • Frissítések és javítások: Az operációs rendszer, alkalmazások és firmware frissítéseinek végrehajtása, hogy biztosítsák a szerverek optimális teljesítményét és a hibajavításokat.
  • Biztonsági intézkedések: A biztonsági frissítések alkalmazása és a biztonsági mentések rendszeres futtatása a kiber támadások, adatvesztés vagy egyéb biztonsági incidensek minimalizálása érdekében történnek.
  • Hardver karbantartás: Fizikai ellenőrzések, a hardverelemek tisztítása, ventilátorok, hűtők és más komponensek állapotának ellenőrzése, a meghibásodott alkatrészek cseréje és a hardverkomponensek teljesítményének optimalizálása, része a tevékenységnek.
  • Monitorozás és teljesítményelemzés: Riasztások és monitorozás a szerverek teljesítményének nyomon követésére, erőforrások kihasználtságának ellenőrzése, problémák korai felismerése céljából elengedhetetlenek.
  • Kapacitástervezés: A jelenlegi és jövőbeli igények elemzése, a szerverek kapacitásának és erőforrásainak becslése fontos, hogy az üzleti növekedésre és változásokra fel legyünk készülve.

Tehát a mi célunk az, hogy teljes infrastruktúrát kínáljunk, amely képes kiszolgálni az ügyfeleink egyedi igényeit. Az infrastruktúránk úgy épül fel, hogy lehetővé tegye a saját IT support szolgáltatásaink kiszolgálását is. Ez azt jelenti, hogy olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek nem csak egy szerver adminisztrációjára korlátozódnak, hanem az egész infrastruktúra üzemeltetésére és támogatására is kiterjednek.

Az IT kompetenciákkal nem rendelkező döntéshozók kiszervezik a szerverek és azok üzemeltetésének felelősségét hozzánk akkor is, ha azon csak egy harmadik féltől származó alkalmazás, pl. egy vállalatirányítási rendszer fut. Ezzel megszabadulnak a szerverekkel járó terhektől és a technikai részletektől, miközben továbbra is biztosítjuk a szükséges MS erőforrásokat és a virtualizációs réteget.

Így az ügyfeleinknek nincs szükségük IT szakértői ismeretekre vagy saját IT személyzetre ahhoz, hogy hatékonyan működtethessék a rendszereiket.

Tapasztalja meg az igazi Microsoft szerver üzemeltetés erejét!

Ne elégedjen meg az átlagos hosting szolgáltatással, ha valóban hatékony és megbízható Microsoft szerverüzemeltetést szeretne!

Itt az ideje, hogy megismerkedjen a mi egyedülálló szolgáltatásunkkal, amely Microsoft szerver operációs rendszerek üzemeltetésére specializálódott.

Miért bízza ránk az MS szerver üzemeltetést?

Professzionális Microsoft szakértelem: Rendelkezünk azzal a mélyreható szakértelemmel és tapasztalattal, kompetenciával, amelyek szükségesek a Microsoft szerver operációs rendszerek tökéletes üzemeltetéséhez. Bízhat benne, hogy szervere a legjobb kézben van.

Teljesítmény és megbízhatóság: A Microsoft szerver operációs rendszerei megbízhatóak és kiváló teljesítményt nyújtanak, de csak akkor érhető el a teljes potenciáljuk, ha megfelelően vannak üzemeltetve. Mi olyan szolgáltatást nyújtunk, amely maximalizálja a szerver teljesítményét és biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást.

Testreszabott megoldások: Nálunk nem egy egyszerű hosting szolgáltatást kap. Ahelyett, hogy egy univerzális megoldást kínálnánk, együttműködünk Önnel, hogy megértsük az üzlete igényeit, és testreszabott megoldásokat nyújtsunk. Ezzel biztosítjuk, hogy a szervere pontosan a cég profiljához illeszkedjen.

Tegye próbára vállalkozását az igazi Microsoft szerver üzemeltetéssel! Kattintson az alábbi gombra, és lépjen kapcsolatba velünk még ma!A Microsoft szerver üzemeltetés szolgáltatásunk egy olyan teljeskörű megoldás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan és megbízhatóan működtessék szervereiket felhőalapú infrastruktúrákban (Microsoft/Amazon/stb.) vagy akár saját eszközökön.

Ez a szolgáltatás számos előnnyel jár, amelyek a következőket foglalják magukban:

Kinek éri meg az MS szerver üzemeltetés?

A Microsoft szerver üzemeltetés szolgáltatása ideális választás minden olyan vállalkozás számára, amely hatékony és megbízható szervermegoldást szeretne és kerülné a feleslegesen előfizetett erőforrások fenntartását. Különösen előnyös lehet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek dinamikusan növekednek vagy változnak, mivel a felhőalapú infrastruktúra könnyen alkalmazkodik az igényekhez.

Ügyfeleink biztonsága érdekében kizárólag zárt forráskódú, licencköteles technológiákat alkalmazunk.

1700

támogatott felhasználó

250

üzemeltetett szerver

90

sikeres projekt évente

12000

kezelt bejelentés évente

férfi a laptopján tartalomvezérlő rendszert használ

Miért érdemes rendberakni az IT struktúrát?

Az informatikai (IT) struktúra rendbetétele számos előnnyel jár a vállalatok számára,… Miért érdemes rendberakni az IT struktúrát?
Gravatar ehhez a szerzőhöz: Garami MátyásGarami Mátyás

Az adatmigráció buktatói a Microsoft felhőbe

Az alábbi blogbejegyzésünkben kitérek arra, hogy milyen buktatókat rejt magában a céges… Az adatmigráció buktatói a Microsoft felhőbe
Gravatar ehhez a szerzőhöz: Garami MátyásGarami Mátyás
A GBL egyik szervere

Miért fontos a rendezett rack szekrény egy vállalkozás életében?

Egy rendezett rack szekrény nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem a hatékonyságot,… Miért fontos a rendezett rack szekrény egy vállalkozás életében?
Gravatar ehhez a szerzőhöz: Garami MátyásGarami Mátyás

Rendszergazdai szolgáltatás

Professzionális rendszergazdai szolgáltatást nyújtunk a KKV szektor szereplőinek

Az IT üzemeltetés akkor sikeres, ha az igényekhez és a cég méretéhez igazodva szakmailag és pénzügyileg is ésszerű megoldás születik.

2003-óta folyamatos működés, 20 főállású munkatárs, 1 350 támogatott felhasználó, 140 üzemeltetett szerver, 80 sikeres projekt, 15 000 kezelt bejelentés évente.

Kapcsolat

gbl IT group

Rendszergazda szolgáltatás

+36-1-444-9-555
contact@gbl.hu
1041 Budapest, Árpád út 39-43.
https://gbl.hu

Nyitvatartás
Hétfőtől – péntekig: 8:00-18:00

Rendszergazda szolgáltatás központi hibák vészeseti vonala
Ügyfélportál belépésÜgyfélportál belépés