Biztonságos jelszó
Olvasási idő: 5 perc

A Microsoft 365 azaz az M365 Vállalati prémium verzió számos előnnyel jár egy vállalkozás számára, különösen a nagyvállalati szintű biztonság terén. Íme néhány funkció:

Adatvédelem és biztonság:

 • A Microsoft 365 vállalati prémium verziója számos hatékony, modern biztonsági funkciót kínál, beleértve az adatszivárgás elleni védelmet (*DLP), az adat titkosítását, az előzetes fenyegetési értékelést, az adatvédelmi irányelveket és a biztonsági információk és események kezelését. Ez a termék nagyon hatékony segítség az adatok biztonságának növelésére, különösen, ha érzékeny információkkal – adatokkal dolgozik a vállalkozás és mindeközben rendkívül kedvező áron hozzáférhető.

*Központi irányítás és *compliance:

 • A Microsoft 365 vállalati prémium verziója lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy központilag kezeljék az összes felhasználót és eszközeiket is, valamint teljes mértékben betartassák a compliance előírásokat. Ezenkívül beépített megoldásokat kínál az információkezelési és adatvédelmi követelmények, valamint a jogi és szabályozási követelmények teljesítésére.

Mit jelent a központi irányítás és compliance?

*A központi irányítás egy olyan rendszert jelent, amelyben a döntéshozatal és a kontroll egy központi egységnél koncentrálódik. Ez általában olyan szervezeteknél hasznos, ahol több részleg, alkalmazott, projekt vagy eszköz van, és ahol az összes erőforrást, tevékenységet és folyamatot egységesen kell kezelni és szabályozni. Ez a struktúra elősegíti a konzisztens irányítást, politikák végrehajtását, és a hatékony működést.

A *compliance, vagy megfelelőség azt jelenti, hogy egy vállalat, szervezet vagy egyén betartja a szabályokat és előírásokat, amelyek az adott iparágban vagy tevékenységben érvényesek. Ez magában foglalja a belső szabályokat és politikákat, valamint a különböző jogszabályokat, szabványokat és szerződéseket. A megfelelőség fontos a vállalati felelősség, a bizalom, a hírnév, és a jogi kötelezettségek teljesítése szempontjából.

Egységes védelmi rendszer, az M365 vállalati prémium verzió :

Az integrált biztonsági eszközök (például a Microsoft Defender for Endpoint és a Microsoft 365 Defender) segítenek azonosítani, megakadályozni, vizsgálni és válaszolni a komplex támadásokra és a veszélyekre.

Adat kiszivárgás megelőzése (DLP):

Egy DLP megoldás segít megvédeni és ellenőrizni az érzékeny információkat. Megakadályozza az adatok szándékos vagy véletlen szivárgását, valamint a nem megfelelő megosztását.

Fejlett fenyegetés-védelem:

Az Advanced Threat Protection (ATP) egy rendszer, amely védelmet nyújt a veszélyes fenyegetésekkel szemben, például a malware-ekkel és a phishing támadásokkal szemben.

Folyamatos frissítések és támogatás:

A Microsoft folyamatosan frissíti termékeit, így mindig a legújabb biztonsági intézkedéseket és funkciókat kapja a megrendelő. Ezenkívül hozzáférhetünk a Microsoft támogatási szolgáltatásaihoz, ha kérdéseink vagy problémáink lennének.

Készülékmenedzsment:

A Microsoft folyamatosan frissíti termékeit, így mindig a legújabb biztonsági intézkedéseket és funkciókat kapja a megrendelő. Ezenkívül hozzáférhetünk a Microsoft támogatási szolgáltatásaihoz, ha kérdéseink vagy problémáink lennének.

Fájlmegosztás és együttműködés:

A Microsoft 365 a OneDrive és a SharePoint integrációjával biztonságos fájlmegosztást és együttműködést tesz lehetővé, amelyek mindegyike szigorú biztonsági intézkedéseket tartalmaz.

Személyazonosság- és hozzáférés-kezelés:

Az Azure Active Directory segítségével irányíthatjuk a felhasználói hozzáféréseket és a jogosultságokat, és beállíthatjuk a többfaktoros azonosítást (MFA), hogy extra védelmi réteget adjunk a vállalatunk digitális eszközeihez.

Kiberbiztonsági képzés és tudatosság:

A Microsoft 365 Vállalati prémium verziója tartalmazza a Microsoft Secure Score szolgáltatást, amely a vállalat biztonsági állapotának értékelése mellett ajánlásokat is ad a biztonság növelésére és a munkatársai kiberbiztonsági tudatosságának növelésére.

A DLP minek a rövidítése?

A DLP a „Data Loss Prevention” rövidítése, amely magyarul adatvesztés-megelőzést jelent.

A DLP rendszerek segítenek megvédeni az érzékeny információkat, és megakadályozzák, hogy azok szándékosan vagy véletlenül kiszivárogjanak a vállalatból. Ezek a rendszerek azonosítják, nyomon követik és védenek olyan adatokat, mint a személyes azonosító adatok (PII), hitelkártya-információk, vagy más, a vállalat számára kritikus információk.

A M365 Vállalati Prémium verzió több funkcióval is rendelkezik, amelyek a kiberbiztonságot és a védelmet erősítik, hogy segítsenek megelőzni a kibertámadásokat:

Korszerű fenyegetésvédelmi eszközök:

Az Intune, a Defender for Endpoint, és a Defender for Office 365 eszközökkel a rendszer korszerű fenyegetéseket képes felismerni, megelőzni és kezelni. Ezek a szolgáltatások közé tartozik a rosszindulatú szoftverek elleni védelem, a káros URL-ek és email csatolmányok blokkolása, és a veszélyes alkalmazások és eszközök felismerése.

A Microsoft 365 Vállalati Prémium tartalmazza az Azure Active Directory P1-t, amely a felhasználói identitások és hozzáférések kezelését teszi lehetővé. A többtényezős azonosítás (MFA), a betekintést ad az eszközök állapotába, a feltételes hozzáférés, és az egyéb előnyös funkciók mind hozzájárulnak a vállalati adatok és alkalmazások védelméhez.

Információvédelem és adatveszteség-megelőzés (DLP):

A Microsoft 365 Vállalati Prémium lehetővé teszi a vállalat számára, hogy meghatározza és végrehajtsa az adatvédelmi politikáit, például a DLP politikákat, melyek segítenek megelőzni a személyes adatok vagy érzékeny vállalati információk szándékos vagy véletlen megosztását.

Biztonsági menedzsment és jelentések:

A biztonsági és megfelelőségi központok segítségével a vállalat képes monitorozni és kezelni a biztonsági fenyegetéseket, valamint teljesíteni a szabályozási és iparági követelményeket.

Ezek a funkciók és eszközök együttesen képezik a Microsoft 365 Vállalati Prémium szolgáltatásának kibertámadások elleni védelmét, és segítenek a vállalatoknak megelőzni a kibertámadásokat, az adatszivárgást, és más biztonsági fenyegetéseket.

Miért fontos a kibervédelem az IT szektorban?

A kibervédelem rendkívül fontos az IT szektorban (és valójában minden szektorban) számos okból:

Adatvédelemi okokból: Az IT szektorban működő vállalatok gyakran kezelnek érzékeny adatokat, beleértve a személyes adatokat, a vállalati információkat, a felhasználói adatokat stb. A kibervédelem segít megvédeni ezeket az adatokat a szivárgástól, a lopástól és a visszaéléstől.

Az üzletfolytonosság miatt: A kiberbiztonsági incidensek, például a ransomware támadások, képesek megbénítani egy vállalat működését, ami jelentős anyagi veszteséget és üzletmenet-veszteséget okozhat. A megfelelő kibervédelem fenntartja az üzleti folyamatosságot a kiberfenyegetések ellenében.

Megfelelőség – azaz, a jogszabályi szempontok betartása miatt: Sok országban és iparágban jogszabályok és szabályok vannak érvényben, amelyek megkövetelik a vállalatoktól, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket hajtsanak végre az adatok védelme érdekében. A megfelelő kibervédelem segít a vállalatoknak eleget tenni ezeknek a követelményeknek.

A céges reputáció miatt, fontos a hírnév és a bizalom: A kiberbiztonsági incidensek károsíthatják egy vállalat hírnevét és csökkenthetik az ügyfelek, a partnerek és a befektetők bizalmát. A kibervédelem segít megelőzni ezt a hírnévromlást és fenntartani a bizalmat.

A nem megfelelő adatkezelés miatt, az anyagi károk megelőzése:

A súlyos kiberbiztonsági incidensek jelentős pénzügyi veszteséget okozhatnak, ideértve a helyreállítási költségeket, a büntetéseket, a jogi költségeket stb. A megfelelő kibervédelem csökkenti ezeket a potenciális költségeket.

A kibervédelem tehát létfontosságú az IT szektorban, mert védi a vállalatokat a súlyos anyagi, jogi és reputációs kockázatoktól, amelyek a kiberbiztonsági incidensekből adódhatnak.

Összefoglalva, a Microsoft 365 Vállalati prémium verziója átfogó és integrált megoldást kínál a vállalat számára, amely elősegíti az adatbiztonságot, a GDPR megfelelőséget, a készülékmenedzsmentet, és lehetővé teszi a csapatok számára, hogy biztonságosan dolgozzanak együtt, akár távolról is.

Mivel kínál többet az M365 Vállalati prémium verzió más szolgáltatásoktól?

Az összes kulcsfontosságú eszköz és alkalmazás egyetlen csomagban található meg. A prémium licenc tartalmazza a Microsoft Office csomagot, a Teams kommunikációs platformot és a OneDrive felhőtárolást, hogy mindig hozzáférjen a legfontosabb dokumentumaihoz és csapatához, bárhonnan.

De nem csak az eszközök és alkalmazások sokfélesége teszi kiválóvá az M365 prémiumot. Kiemelkedő biztonsági funkciókkal és adatvédelemmel is rendelkezik, így nyugodtan koncentrálhat a fontos feladatokra, anélkül, hogy aggódna az érzékeny információk kiszivárgása miatt.

Fedezze fel a hatékonyság és kényelem új dimenzióját az M365 prémium szolgáltatással!

A modern üzleti világban minden pillanat számít, és mi segítünk Önnek maximalizálni az időt és az erőforrásokat. Az M365 prémium szolgáltatásunkkal Önnek és csapatának lehetősége nyílik az üzleti folyamatok simítására és az eredmények gyorsabb elérésére.

„Az M365 prémium szolgáltatásunkkal Ön mindig a legfrissebb és legfejlettebb technológiákra támaszkodhat. Új funkciók és frissítések folyamatosan érkeznek, hogy Ön mindig a lehető legjobb eszközöket használhassa.”

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy vállalkozása előnyre tegyen szert az M365 prémiummal!

Rendeljen most, és tapasztalja meg, hogyan emeli szolgáltatásunk az üzleti hatékonyságot új szintre. Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Nagyvállalati szintű biztonság

Microsoft 365 Vállalati prémium verzió

€20.60

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)

Az ár nem tartalmazza az áfát.

Egy hónapos ingyenes kipróbálás

A Vállalati standard verzió funkciói, valamint a következők:

 • Eszközkezelés
 • Elvesztett vagy ellopott eszközök adatainak távoli törlése
 • Speciális biztonsági eszközök és funkciók
 • A céges adatokhoz való hozzáférés szabályozása
 • Kiberfenyegetések elleni védelem

Speciális IT-támogatásra lehet szükség

Asztali, webes és mobilappok és szolgáltatások:

Legnépszerűbb

Microsoft 365 Vállalati standard verzió

€11.70

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)

Az ár nem tartalmazza az áfát.

Egy hónapos ingyenes kipróbálás

A Vállalati alapverzió funkciói, valamint a következők:

 • Telepíthető asztali Word, Excel és PowerPoint alkalmazás
 • Offline munkavégzés, majd a módosítások feltöltése a felhőbe az újracsatlakozáskor
 • Publisher a saját marketinganyagok elkészítéséhez
 • Webináriumok és nagy létszámú értekezletek tartása
 • Résztvevő-regisztrációs és jelentéskészítési eszközök webináriumokhoz
 • Access adatbázis- és adatvizualizációhoz

Asztali, webes és mobilappok és szolgáltatások:

Csevegési, értekezleti és hívási lehetőség nélkül

Üzleti Microsoft 365-alkalmazások

€9.80

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)

Az ár nem tartalmazza az áfát.

Egy hónapos ingyenes kipróbálás

Csevegési, értekezleti és hívási lehetőség nélkül

 • Telepíthető asztali Word, Excel, PowerPoint és Outlook alkalmazás
 • 1 TB felhőtárhely felhasználónként
 • Szabványos biztonság
 • Folyamatos telefonos és webes támogatás

Asztali, webes és mobilappok és szolgáltatások:

Kiváló választás startupoknak

Microsoft 365 Vállalati alap verzió

€5.60

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)

Az ár nem tartalmazza az áfát.

Egy hónapos ingyenes kipróbálás

A webes és mobilos Office-appok használatbavétele

 • A Word, az Excel és a PowerPoint webes és mobilverziója
 • Csevegés, hívás és értekezlet a csapatokkal laptopról, táblagépről vagy telefonról feltöltése a felhőbe az újracsatlakozáskor
 • Időpontfoglalási lehetőség biztosítása az ügyfeleknek a Bookings appal
 • Projektkezelés a Forms, a Listák és a Planner segítségével
 • 1 TB felhőtárhely felhasználónként
 • Üzleti levelezés (nev@sajatceg.com)
 • Standard biztonság

Webes és mobilappok és szolgáltatások:

Gravatar ehhez a szerzőhöz: Garami Mátyás Garami Mátyás
Garami Mátyás vagyok, a GBL IT GROUP KFT. ügyvezetője.
Microsoft Silver Partnerként a Microsoft 365 Modern Work területére specializálódtunk, melyben közel 100 vállalat számára biztosítunk folyamatos támogatást.
Célom az, hogy tapasztalatommal, releváns és informatív tartalmakkal nyújtsak segítséget az ügyfeleknek és olvasóknak abban, hogy megértsék, miként használhatják ki a Microsoft 365-ben rejlő lehetőségeket, melyekkel növelhetik a termelékenységüket és kényelmesen állhatnak át hibrid munkavégzésre miközben nem csupán a csapatmunka és a kommunikáció minősége javul, de az IT biztonsági szint is növekszik.

Vélemény, hozzászólás?

Rendszergazda szolgáltatás központi hibák vészeseti vonala
Ügyfélportál belépésÜgyfélportál belépés