Olvasási idő: 3 perc

Az Üzleti Microsoft 365-alkalmazás csomag olyan kis- és középvállalkozások számára készült, amelyek legfeljebb 300 felhasználót számolnak.

Az alábbiakban bemutatom a Üzleti Microsoft 365 alkalmazások főbb előnyeit:

Irodai alkalmazások: A csomag tartalmazza a Microsoft Office legnépszerűbb alkalmazásait, mint a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access és Publisher, amelyeket számítógépen, mobil eszközön és online is használhat.

Felhő alapú szolgáltatások: Az Office 365 az Outlook, a OneDrive, a SharePoint és a Teams felhőalapú verzióit is tartalmazza, amelyek segítik az együttműködést és a munkaerő mobilitását.

Biztonság: Az Office 365 Üzleti verziója alapvető biztonsági intézkedéseket kínál, beleértve a kétfaktoros azonosítást és az eszközvédelmet a Microsoft Defender segítségével.

Fájltárolás és -megosztás: A OneDrive biztonságos felhőtárhelyet biztosít az Ön dokumentumai számára, lehetővé téve a fájlok egyszerű megosztását és a távoli hozzáférést.

Miben különbözik az Üzleti Microsoft 365 alkalmazás az M365 Standard verziótól?

A Microsoft 365 Üzleti és a Standard verzió közötti különbségek elsősorban a felhasználói szám és a rendelkezésre álló funkciók terén találhatók.

Míg az Üzleti verzió legfeljebb 300 felhasználót támogat, addig a Standard verzió nem rendelkezik ilyen korláttal. Ezenkívül a Standard verzió további funkciókat és biztonsági intézkedéseket kínál, mint például a Microsoft Intune eszközmenedzsment és a fejlett biztonsági jellemzők, amelyek hiányoznak az Üzleti verzióból.

Ezért a Microsoft 365 Üzleti verziója ideális azoknak a kisebb vállalkozásoknak, amelyeknek nincs szükségük a Standard verzió extra funkcióira, de szeretnék élvezni az Office 365 összes előnyét, beleértve a termelékenységi eszközöket, az együttműködési lehetőségeket és az alapvető biztonsági intézkedéseket.

Az Üzleti Microsoft 365 verzió milyen előnyt jelent a szolgáltatás megrendelőinek?

Minden egy helyen megtalálható:

A Microsoft 365 Üzleti verziója összegyűjti az összes alapvető irodai és üzleti alkalmazást egy platformon, így a felhasználók egyszerűbb hozzáférést és kezelést élvezhetnek. Ez növeli a termelékenységet, mivel a felhasználóknak nem kell több különböző platform között váltogatniuk.

Automatikus frissítések és karbantartás:

A Microsoft 365 felhőalapú struktúrájának köszönhetően a felhasználók automatikusan hozzáférnek a legújabb frissítésekhez és biztonsági javításokhoz anélkül, hogy saját maguknak kellene gondoskodniuk a szoftver karbantartásáról.

Rugalmas licencelés:

A Microsoft 365 Üzleti verziója lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy csak azokért a licencéért fizessenek, amelyeket ténylegesen használnak. Ez költséghatékony megoldást jelent, mivel a felhasználók számát hozzá lehet igazítani a vállalkozás növekedéséhez vagy zsugorodásához.

Személyre szabható:

A Microsoft 365 Üzleti verziója számos beállítási lehetőséget kínál, hogy a vállalkozások testre szabhassák az alkalmazásokat a saját igényeiknek megfelelően.

Támogatás szolgáltatás:

A Microsoft 365 Üzleti felhasználói hozzáférhetnek a Microsoft támogatási szolgáltatásaihoz, amelyek segítenek a technikai problémák megoldásában és a legjobb módon való felhasználásban.

A fent említett előnyök és a már korábban említett jellemzők együttesen teszik a Microsoft 365 Üzleti verziót ideális választássá a kis- és középvállalkozások számára.

Az Üzleti Microsoft 365 verzió mivel kínál többet, mint az M365 alap verzió?

Az Microsoft 365 Üzleti verzió több funkciót és szolgáltatást kínál, amelyek meghaladják az Alap verzióban elérhetőket. A további előnyök közé tartozik:

 • Továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal: Az Üzleti verzió több olyan biztonsági funkciót tartalmaz, mint az adatvesztés elleni védelem (DLP), a kiterjesztett fenyegetés védelme (ATP) és a többfaktoros azonosítás (MFA), amelyek segítik a vállalatokat abban, hogy biztonságosan kezeljék az adataikat és megvédjék magukat a kiberfenyegetésektől.
 • Windows Virtual Desktop alkalmazással: Az Üzleti verzióban a Windows Virtual Desktop lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen eszközről hozzáférjenek az asztali alkalmazásokhoz és az adatokhoz. Ez a funkcionalitás nem érhető el az Alap verzióban.
 • Device Management alkalmazással: Az Üzleti verzió lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy jobban kezeljék és védjék az eszközeiket az Intune és a Azure Information Protection segítségével.
 • Tárolási és megosztási lehetőségekkel: Az Üzleti verzió 1 TB OneDrive tárhelyet biztosít felhasználónként, a megosztott és személyes fájlok számára.

Az M365 Üzleti verzió kiváló választás a kis- és középvállalkozások számára, mivel olyan továbbfejlesztett funkciókat és szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek a vállalkozásoknak növekedni és versenyképesek maradni, miközben megőrzik az adatbiztonságot és a működési hatékonyságot.

A Microsoft 365 hihetetlenül innovatív eszköz, amely elősegítheti vállalkozása növekedését, javíthatja a csapatmunkát, és megvédheti az adatait. De tudjuk, hogy az M365 termékek közötti eligazodás néha zavaró lehet.

Melyik verzió a legmegfelelőbb az Ön számára?

Mely funkciókat kell kihasználni?

Hogyan érhető el a legnagyobb biztonság és költséghatékonyság?

Válassza a gbl IT group M365 szolgáltatásait!

Mert mi szakértők vagyunk a Microsoft 365 témakörében, hivatásunknak tekintjük, hogy segítsünk vállalkozásoknak, hogy Ön a legtöbbet tudja kihozni belőle. Meghallgatjuk az egyedi igényeit, megértjük a cége működését, és személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek támogatják a növekedését és védelmet nyújtanak az adatainak.

Ne hagyja, hogy a technológiai kihívások visszatartsák!

Lépjen kapcsolatba velünk ma, és mi segítjük Önt elnavigálni a Microsoft 365 világában, hogy a lehető legtöbbet hozza ki vállalkozásából! Az Ön sikerünk a mi sikerünk is!

Nagyvállalati szintű biztonság

Microsoft 365 Vállalati prémium verzió

€20.60

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)

Az ár nem tartalmazza az áfát.

Egy hónapos ingyenes kipróbálás

A Vállalati standard verzió funkciói, valamint a következők:

 • Eszközkezelés
 • Elvesztett vagy ellopott eszközök adatainak távoli törlése
 • Speciális biztonsági eszközök és funkciók
 • A céges adatokhoz való hozzáférés szabályozása
 • Kiberfenyegetések elleni védelem

Speciális IT-támogatásra lehet szükség

Asztali, webes és mobilappok és szolgáltatások:

Legnépszerűbb

Microsoft 365 Vállalati standard verzió

€11.70

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)

Az ár nem tartalmazza az áfát.

Egy hónapos ingyenes kipróbálás

A Vállalati alapverzió funkciói, valamint a következők:

 • Telepíthető asztali Word, Excel és PowerPoint alkalmazás
 • Offline munkavégzés, majd a módosítások feltöltése a felhőbe az újracsatlakozáskor
 • Publisher a saját marketinganyagok elkészítéséhez
 • Webináriumok és nagy létszámú értekezletek tartása
 • Résztvevő-regisztrációs és jelentéskészítési eszközök webináriumokhoz
 • Access adatbázis- és adatvizualizációhoz

Asztali, webes és mobilappok és szolgáltatások:

Csevegési, értekezleti és hívási lehetőség nélkül

Üzleti Microsoft 365-alkalmazások

€9.80

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)

Az ár nem tartalmazza az áfát.

Egy hónapos ingyenes kipróbálás

Csevegési, értekezleti és hívási lehetőség nélkül

 • Telepíthető asztali Word, Excel, PowerPoint és Outlook alkalmazás
 • 1 TB felhőtárhely felhasználónként
 • Szabványos biztonság
 • Folyamatos telefonos és webes támogatás

Asztali, webes és mobilappok és szolgáltatások:

Kiváló választás startupoknak

Microsoft 365 Vállalati alap verzió

€5.60

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)

Az ár nem tartalmazza az áfát.

Egy hónapos ingyenes kipróbálás

A webes és mobilos Office-appok használatbavétele

 • A Word, az Excel és a PowerPoint webes és mobilverziója
 • Csevegés, hívás és értekezlet a csapatokkal laptopról, táblagépről vagy telefonról feltöltése a felhőbe az újracsatlakozáskor
 • Időpontfoglalási lehetőség biztosítása az ügyfeleknek a Bookings appal
 • Projektkezelés a Forms, a Listák és a Planner segítségével
 • 1 TB felhőtárhely felhasználónként
 • Üzleti levelezés (nev@sajatceg.com)
 • Standard biztonság

Webes és mobilappok és szolgáltatások:

Gravatar ehhez a szerzőhöz: Garami Mátyás Garami Mátyás
Garami Mátyás vagyok, a GBL IT GROUP KFT. ügyvezetője.
Microsoft Silver Partnerként a Microsoft 365 Modern Work területére specializálódtunk, melyben közel 100 vállalat számára biztosítunk folyamatos támogatást.
Célom az, hogy tapasztalatommal, releváns és informatív tartalmakkal nyújtsak segítséget az ügyfeleknek és olvasóknak abban, hogy megértsék, miként használhatják ki a Microsoft 365-ben rejlő lehetőségeket, melyekkel növelhetik a termelékenységüket és kényelmesen állhatnak át hibrid munkavégzésre miközben nem csupán a csapatmunka és a kommunikáció minősége javul, de az IT biztonsági szint is növekszik.

Vélemény, hozzászólás?

Rendszergazda szolgáltatás központi hibák vészeseti vonala
Ügyfélportál belépésÜgyfélportál belépés