A cég értéke az információ, melyet biztonságba kell helyeznünk!

Az információ értéke mindig akkor lesz felbecsülhetetlen, ha már nem elérhető. És abban a pillanatban tesszük fel magunknak a kérdést: „Mennyibe került volna?”

Előzzük meg együtt az adatvesztést!

Biztonsági mentés felhőbe

Velünk nyugodt lehet, mert vállalkozásának akár teljes adatállományát és rendszerét professzionálisan kezeljük, biztonságosan mentjük, tároljuk, igény szerint visszaállítjuk.

Adatparkban elhelyezett célhardvereink és kommunikációs szoftvereink platform függetlenül biztosítják a legmagasabb szintű adatnyugalmat.

Felmérjük az igényeit, kidolgozzuk megoldási javaslatainkat, mely függvényében számítható a kapacitásigény.

A kialakított folyamatok automatizáltak, így ön hátradőlhet, mi pedig felügyeljük az eseményeket.

Biztonsági mentés csomagjaink

TárhelyHavidíj
100 GB10 000 Ft
250 GB20 000 Ft
500 GB34 000 Ft
1 000 GB42 000 Ft
1 500 GB60 000 Ft
2 000 GB80 000 Ft
2 500 GB90 000 Ft

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Azoknak a mikró-, kis- és középvállalatoknak, ahol a teljes informatikai rendszer folyamatos rendelkezésre állása a főtevékenység alappillére.

Cégünk központja, illetve meglévő ügyfeleink elhelyezkedése alapján elsődlegesen Budapesten, vagy Pest megyében tevékenykedő, 10-100 közötti informatikai munkaállomást üzemeltető, jellemzően több telephelyes vállalkozások számára tudunk kimagasló színvonalú rendszergazda szolgáltatást nyújtani.

Biztonsági mentés szolgáltatásunk tartalma

Szolgáltató és Megrendelő által aláírt mentési jegyzőkönyvet készítünk, amely a mentésbe bevont adatokat, a mentés ütemezését, valamint a mentés tárolási helyeit is szabályozza.

Az adatok mentéséhez és visszaállításához a VEEAM Backup & Replication megoldásokat alkalmazzuk.

Felhő biztonsági mentési szolgáltatásunk éves rendelkezésre állása: 99,9%. A mentési folyamataink során tranzakciókezelést alkalmazunk, így minden elkészült mentésünk teljes, visszaállítható.

A biztonsági mentések, valamint a lementett adatok továbbítása során titkosítást alkalmazunk, így az adatok illetéktelenek által semmilyen körülmények között nem hozzáférhetőek. Ez a módszertan megfelel a hatályos egységes európai adatvédelmi szabályozás (GDPR) személyes adatok tárolására és továbbítására vonatkozó rendelkezéseinek.

Igény esetén az időszakos mentési állományok (LTB: Long Term Backup) fizikai védelem alatt álló, földrajzilag független adatparkokban tárolhatók, mely esetben a teljes szerverképek negyedévente Microsoft Azure Storage környezetbe kerülnek mentésre.

Az adatállományokat tároló eszközeink belföldi és nemzetközi sávszélessége: 1000 Mbps.

Rendszergazda vészhelyzeti telefonszám
ElérhetőségekElérhetőségek